latest posts

ACTSMART

4 Mënyra praktike për të qenë më të organizuar.

Të qenurit i organizuar , vecanërisht ne ditët që po jetojmë është një must.  Koha kalon kaq shpejt, presioni mbi ne sa vjen dhe rritet dhe organizimi mbetet e vetmja zgjidhje për të përballuar situatën si duhet. Mendoni pak, a po ia dilni si duhet me cdo detyre apo pergjegjesi qe keni ?Jeni produktiv ?Jeni te kenaqur me veten ? Ka disa menyra sesi te jemi me te organizuar dhe ta kontrollojme ne diten dhe jo thjesht te shikojme sesi na ikin ore te tera para syve tone.
ACTSMART

6 hapa si të kujdesemi për veten në mëngjes.

Shumë prej nesh mund ta ndjejnë se mëngjeset janë stresuese dhe me ritme të shpejta. Vështirësia për t’u zgjuar herët, përkujdesja për bashkëshortin dhe fëmijët apo dhe përgatitja e gjërave tuaja, nuk mund t’iu krijojë kohën e mjaftueshme për t’u kujdesur mjatueshëm për veten. Implementimi I kujdesit ndaj vetes, si gjëja e parë rutinë që duhet të bëni cdo mëngjes, do t’iu bëjë më produktië dhe më të fokusuar pavarësisht sfidave dhe problemeve të ditës. Ne ju këshillojmë 6 hapa për kujdesin ndaj vetes në mëngjes. HAPI 1: Kujdesuni për pamjen tuaj Kjo nuk do të thotë të bëni modele të reja për flokët apo të shqetësoheni për makeup-in tuaj, por larja e dhëmbëve, kujdesi për fytyrën, veshja
1 2 3 7