ACTSMART

A doni të mësoni si të kurseni të ardhurat tuaja?

Gjendeni përherë në fund të muajit pa para? A ju mbarojnë ato pa e kuptuar  se nga shkuan? Nëse përjetoni përherë situata të tilla, mos u shqetësoni pasi nuk jeni të vetmit. Në një shoqëri me të ardhura të kufizuara e dëshira të pakufizuara, një situatë e tillë mund të jetë normale. Edhe pse normale, çdokush prej nesh nuk dëshiron të gjendet shpesh në të tilla situata. E nëse edhe ju do të donit ta shmangnit këtë, konsideroni të ndiqni së pari disa nga këshilat e mëposhtme. 1.Kontrollo vazhdimisht të ardhurat
ACTSMART

4 Mënyra praktike për të qenë më të organizuar.

Të qenurit i organizuar , vecanërisht ne ditët që po jetojmë është një must.  Koha kalon kaq shpejt, presioni mbi ne sa vjen dhe rritet dhe organizimi mbetet e vetmja zgjidhje për të përballuar situatën si duhet. Mendoni pak, a po ia dilni si duhet me cdo detyre apo pergjegjesi qe keni ?Jeni produktiv ?Jeni te kenaqur me veten ? Ka disa menyra sesi te jemi me te organizuar dhe ta kontrollojme ne diten dhe jo thjesht te shikojme sesi na ikin ore te tera para syve tone.
ACTSMART

6 hapa si të kujdesemi për veten në mëngjes.

Shumë prej nesh mund ta ndjejnë se mëngjeset janë stresuese dhe me ritme të shpejta. Vështirësia për t’u zgjuar herët, përkujdesja për bashkëshortin dhe fëmijët apo dhe përgatitja e gjërave tuaja, nuk mund t’iu krijojë kohën e mjaftueshme për t’u kujdesur mjatueshëm për veten. Implementimi I kujdesit ndaj vetes, si gjëja e parë rutinë që duhet të bëni cdo mëngjes, do t’iu bëjë më produktië dhe më të fokusuar pavarësisht sfidave dhe problemeve të ditës. Ne ju këshillojmë 6 hapa për kujdesin ndaj vetes në mëngjes. HAPI 1: Kujdesuni për pamjen tuaj Kjo nuk do të thotë të bëni modele të reja për flokët apo të shqetësoheni për makeup-in tuaj, por larja e dhëmbëve, kujdesi për fytyrën, veshja
1 2 5